dimarts, 8 de març del 2011

La nostra experiència

Portem ja més d'un mes de Blog. Hem parlat del nou web, de recorreguts per Barcelona, d'estacions tancades i d'altres que se n'obriran, de virtuts i defectes... I veiem com aquest blog està començant a ser útil per als usuaris, que ja interactuen amb nosaltres a través del mateix blog i també de les xarxes socials (Twitter i Facebook).

D'aquesta experiència és d'allò que us vull parlar avui. I és que per a estudiants de periodisme com nosaltres, transmetre informació que veiem que serveix d'alguna cosa, ens enforteix i ens encoratja a continuar.

D'acord, no hi guanyem diners. D'acord, ens treu hores que podríem dedicar a fer altres coses. D'acord, això encara no és cap blog de masses. Però portem un mes i en poques setmanes ens hem relacionat amb periodistes de debò, polítics, experts en mobilitat... Hem participat a focus grups de la Pompeu, ens han entrevistat altres estudiants... I al Twitter mantenim correspondència amb associacions de la ciutat per la bicicleta, personalitats de la societat civil catalana i molts estudiants com nosaltres.


Amb tot això vull dir que ens comencem a fer sentir, que l'esforç està començant a originar els primers fruits i que som optimistes amb el futur. Volem seguir així, volem continuar sent una eina útil per als usuaris del Bicing a Barcelona.


Gràcies per llegir-nos, gràcies per interaccionar amb Bicicletes Vermelles.


Aitor Alvarez Garcia
bicicletesvermelles@gmail.com
@bvermelles
Facebook: Bicicletes Vermelles

1 comentari:

  1. Els blogs, les xarxes socials... són una gran experiència.. i us heu de sentir afortunats per la resposta que rebeu i rebreu, i la gran utilitat del que esteu fent. No ho abandoneu mai! Encara que sigui un servei altruista, estic segura que us satisfà bastant tot això, i més pel que dieu.
    Quina gràcia, surto al video en la secció de twitter jaja
    Saluts!

    ResponElimina